Bine ai venit

la Cursul de Ospatar – Chelner- Lucrator in Alimentatie Publica

– Cod COR 5123.21

 

Ce se studiaza:

La cursul acesta se studiaza mai multe capitole (module). Acesta fiind un curs care cuprinde practic toate aceste 3 meserii:

  • BARMAN;
  • OSPATAR;
  • LUCRATOR IN ALIMENTATIE PUBLICA.

Chelnerul, ospatarul va invata asigurarea si servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, intr-un local de alimentatie publica. Se invata servirea clientilor, preparate culinare, bauturi si alte produse.
Se studiaza cu atentie servirea impecabila a clientului.
Serviciul propriu-zis consta in primirea clientilor si stabilirea relatiei cu clientii: modul de salut, pronuntarea numelui clientului, daca este cazul informarea lor sugestiva, verbala.

In aceasta meserie, chelnerul si barmanul folosesc diverse materiale: servet, blocnotes, creion, carnet de plati, bon de plata, liste de preparate si bauturi, casa de marcat. Se invata aranjarea tacamurilor, vesela, pahare, sticle, sifoane, platouri, clesti, masute pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru client, scaune, flori, servetele.
Se invata aprovizionarea cu bauturi de diferite sortimente, cu prepararea si servirea lor intr-un local de alimentatie publica, bar, cafenea, restaurant.

Se invata prepararea si servirea bauturilor.
La acest curs se va face 80% parte practica, in diverse localuri unde cursantii vor avea ocazia sa invete efectiv aceste meserii pentru a le putea mai apoi practica fara probleme.
Scoala noastra incearca sa le ofere cursantilor cele mai bune si optime conditii de practica astfel incat la angajare acest curs sa devina o carte de vizita pentru elevi.

REDUCERILE DE CARE BENEFICIEZI LA CURSURI

 (Reducerile nu se pot cumula)

5% DACA VII CU UN PRIETEN
10% DACA ACHITI CURSUL INTEGRAL
5% DACA ESTI STUDENT SAU ELEV
5% DACA ESTI SOMER

MODALITĂȚI DE PLATĂ ÎN RATE:
• RATA 1 (50% din prețul cursului) SE ACHITĂ LA ÎNSCRIERE
• RATA 2 (50% din prețul cursului) ȘI TAXA DE EXAMEN SE ACHITĂ PÂNĂ LA JUMĂTATEA PERIOADEI DE DESFĂȘURARE A CURSULUI

Locatie CursDurataPretPlatibil in rate 
Oradea1 Luna500 LeiDAInscriere
Timisoara1 Luna500 LeiDAInscriere
Targu Mures1 Luna500 LeiDAInscriere
Ploiesti1 Luna500 LeiDAInscriere
Brasov1 Luna500 LeiDAInscriere

Diploma Finala

Diploma finala este eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este recunoascuta in Romania si Uniunea Europeana.
Se elibereaza Diploma de Calificare!

Te-am convins?

INSCRIE-TE ACUM LA SCOALA ESTETIKA PROFESIONAL PENTRU A DEVENI UN BUN PROFESIONIST IN DOMENIU!
Centrele noastre din Oradea, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Targu Mures si in curand in Bucuresti, Pitesti, Beius, Stei, Lugoj, Satu Mare.

Loading...