Beauty Center & Clinic

Te asteptam la cel mai modern salon din Oradea, chiar in centrul orasului!
Beauty Center & Clinic este un centru de infrumusetare care este structurat in doua divizii, cea Centru Beauty care, isi propune sa inteleaga importanta aspectului estetic si nu da nicio sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite si, cea de Clinica de Estetica, unde in colaborare cu Clinica de chirurgie estetica plastica si reconstructiva Q Clinic Cluj-Napoca, aduce si in Oradea proceduri estetice avansate din punct de vedere tehnic, supervizate de medici de prestigiu, cu ani de experiență şi analiză, care îşi dedică toate resursele pentru a asigura confortul Dvs.
Situat in zona 0 a orasului Oradea pe str. Iuliu Maniu intr-o cladire istorica, Estetika Beauty Center & Clinic a devenit foarte repede un reper pentru persoanele care sunt in cautarea unui refugiu de relaxare, o evadare daca putem spune din stresul cotidian. Estetika Beauty Center & Clinic este usor accesibila ca si locatie atat persoanelor care circula cu mijloace de transport in comun cat si conducatorilor auto.

Odata ajunsi in Beauty Center & Clinic, veti deveni o parte din lumea Estetika Profesional, o lume moderna, eleganta si in acelasi timp avangardista.

Motto ul nostru este de fapt mai mult o filozofie bazata pe intelegerea importantei aspectului estetic si de a nu da nici o sansa compromisurilor privind standardele serviciilor pe care le oferim.
Consecventi mottoului nostru, oferim clientilor servicii complete, integrate de coafura si hairstyling, tunsoare, cosmetica, dermato-cosmetica, estetica faciala si cosmetica, manichiura clasica, manichiura Spa, pedichiura clasica, pedichiura Spa, unghii tehnice, constructii tehnice, remodelare corporala, detoxifiere, relaxare, make up, make up personalizat, make up bride, tatuaje cosmetice, microblading.

 

Scopul nostru permanent este multumirea si fidelizarea clientilor.

DIVIZIA DE CLINICA…

Aceasta divizie am dezvoltat-o in colaborare cu Q Clinic Cluj Napoca isi propune sa aduca pe piata oradeana, servicii medicale integrate pentru pentru piele. Datorita colaborarii cu Q Clinic, vom avea in Estetika Beauty center & Clinic tehnologii moderne pentru terapii ale pielii (radiofrecventa – mono, bipolara,infrarosu, tehnologii laser si ipl etc.) din zona de medicina estetica.

Domeniul de excelenta al clinicii Q Clinic sunt terapiile laser, prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare. Astfel, se acopera toata gama de terapii laser ale pielii existente la ora actuala pe plan mondial (tratamentul cicatricilor, vergeturilor, leziuni vasculare, leziuni pigmenare, reintinerire, epilari definitive etc).

Medicina estetica minim-invaziva (botox, acid hialuronic, mezoterapie, terapii vampir) este de asemenea un domeniu de excelenta a Q Clinic.

Cu peste 1000 de tratamente pe an in prezent din aceasta categorie si peste 3500 in total.

Estetika Beauty Center& Clinic prin cele doua divizii ale sale Centru Beauty si Clinica este centru dedicat unicității fiecărei persoane, care isi propune sa raspunda exigentelor dumneavoastra cu profesionalism si dedicare.

Aici incercam sa ghidam clientii si pacientii nostrii catre un stil de viata sanatos, si incercam sa bazam si o parte din proceduri pe creerea unui sistem de preventie, pentru a intarzia aparitia efectelor trecerii timpului pe organismul nostru.

 

Va asteptam cu drag!

Ne mandrim cu o echipa de profesionisti de mare valoare!

 

Kiss Mihaly Katalin

Kiss Mihaly Katalin

Manichiursit Pedichiurist – Stilist Protezist de unghii

“Fii tipul de persoana, care ii face pe toți cei din calea sa, sa se simtă bine exact asa cum sunt ei cu adevarat.“

Cseky Natalia

Cseky Natalia

Cosmetician

“Singura modalitate prin care poti face lucruri esxtraordinare este sa iubesti ceea ce faci.” Steve Jobs

Pintiuta Anisoara

Pintiuta Anisoara

Terapeut maseur

“Daca tu crezi ca un profesionist este scump e din cauza ca nu stii cat te costa la sfarsit un incompetent.”

Stoia Angela

Stoia Angela

Coafor stilist

“Alege meseria care iti place si nu va mai trebui sa muncesti o zi in viata ta, nu pierde din vedere cine esti, si fa doar ceea ce ce se muleaza pe personalitatea ta. Munca este portretul fiecarui om.”

Pop Ioana

Pop Ioana

Manichiurist – Stilist Protezist de unghii

“Am destul de putin timp liber, iubesc enorm ceea ce fac. Pentru ca imi plac provocarile, nu incetez sa ma declar fascinata de acest domeniu, dovada stau cursurile si calificarile in acest scop. Sunt de parere ca toti cei pe care ii intalnesti au ceva sa te invete. Asa ca Keep Going!”