Despre noi

SC Estetika Profesional SRL este o companie care organizeaza cursuri de formare profesionala. Suntem o echipa care isi doreste ca procesul de invatamant sa fie unul la nivel european, lectorii nostri fiind specializati si cu experienta de predare. Ne dorim ca elevii care ne calca pragul sa invete cu adevarat meserie intr-un cadru prietenos, cu metode de predare moderne, cu multa practica,  aceasta fiind cea mai importanta in aceste meserii.

 Scolile noastre sunt dotate modern cu echipamente de ultima generatie, cu dotari suplimentare pe care elevul nu mai trebuie sa cheltuie bani pe parcursul cursului. Locatiile scolilor noastre sunt alese central, cu acces la mijloacele de transport in comun pentru a deservi mai bine elevul. Scolile sunt dotate cu sali de teorie separat, sali de practica pentru fiecare meserie in parte. De asemenea, oferim reduceri sau ajutoare in functie de caz, pentru ca fiecare om trebuie sa aiba posibilitatea sa invete  o meserie.

 Scoala Internationala Estetika Profesional va ofera cea mai ampla oferta educationala. Sediile noastre din ORADEA, ARAD, TIMISOARA, BRASOV, PLOIESTI si TARGU MURES sunt destinate doar formarii profesionale si sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru a putea deservi si cele mai exigente cerinte.

 Programele de la cursuri sunt structurate dupa modele si academii cu experienta in lume cu care, de altfel, scoala noastra si colaboreaza. Lectorii de la cursuri sunt instruiti international, iar diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu acreditare in Romania si UE.

anc UE
mmm edu

ORGANIZAM CURSURI DE COAFOR, MANICHIURIST PEDICHIURIST, STILIST PROTEZIST DE UNGHII, TEHNICIAN MASEUR, COSMETICIAN, MACHIOR, TOALETAJ CANIN, TATUAJ COSMETIC SI CORPORAL, OSPATAR.

La cursuri se face 80% practica, iar elevii nostri nu mai au nevoie de nici un fel de specializari dupa ce termina cursul.

Urmariti-ne pe pagina de facebook Estetika Profesional si va veti convinge!!!

Valorile Noastre

Personalul nostru este talentat si a fost selectat cu criterii riguroase astfel incat sa poata sa transmita mai departe cursantilor cunostintele pe care le au acumulat si ei in ani de experineta, traininguri si scoli urmate. Metodele noastre de a preda sunt dezvolate de fiecare lector in parte, nu sunt universale , si sunt adaptate nevoilor cursantilor nostri. Incercam aici la scoala Estetika Profesional sa facem dintr un curs o experienta memorabila.  Deasemea la finalizarea unui curs lectorii va vor ajuta si va vor pregati pentru examenul final .
Cursantii absolventi ai scolii Estetika Profesional lucreaza in saloane de top din tara si strainatate, fiind apreciati si reusind sa castige salarii foarte bune in meseria aleasa. Deasemenea Scoala Estetika Profesional are cereri de personal de la foarte multe saloane, centre spa, cursantii nostri fiind recunoscuti ca foarte bine pregatiti .
Meseriile pot sa va ofere posibilitati nelimitate, asa ca daca aveti un talent va recomandam sa va inscrieti la un curs de formare profesionala si cu educatia potrivita va veti transforma talentul in meserie.
Alaturi de scoala Estetika Profesional veti participa la diverse evenimente pe care scoala le organizeaza periodic, si care va dau o rampa de lansare din timpul cursului.

SCOALA ESTE FUNDAMENTUL DE BAZA AL FIECAREI MESERII

Misiunea Noastra

Misiunea noastra la Scoala Estetika Profesional este de a promova excelenta prin lectori eficienti, o programa foarte diversificata, training strategic in deschiderea propriei afaceri , o abordare inovativa bazata pe practica cu produse calitative.

Programa dezvoltata de lectorii scolii este bazata pe ani de experienta , ei cunoscand cel mai bine cum trebuie abordata fiecare meserie in parte, care sunt etapele si cum ajungem la cele mai bune rezultate. Aici la scoala Estetika Profesional incercam sa indrumam cursantii in dezvoltarea creativitatii, integritatii si spiritului de inteprinzator si de lider, astfel incat cursantii nostri sa poata sa se integra in orice mediu , indiferent de cerinte.
In fiecare zi incercam sa va dezvoltam indemanarea de care este nevoie, sa va inspiram in explorarea pasiunii si creativitatii, si sa va ajutam sa intelegeti frumusetea si avantajele unei cariere in beauty .
Fiecare lector din personalul nostru va fi langa dumneavoastra pas cu pas, pe tot parcursul cursului .
Cand veti finaliza un curs la scoala Estetika Profesional veti deveni un profesionist bine pregatit care va depasi asteptarile viitorilor angajatori.Pina in momentul cand veti finaliza cursul veti avea deja un portofoliu cu lucrarile pe care le executati pe parcursul cursului .