Bine ai venit

la Cursul de Dermopigmentist (Machiaj Semipermanent)

– Cod COR 514210

Cursul de Dermopigmentist este o noutate pentru  meseriile din Romania, el fiind un curs recent introdus in Nomenclatorul Meseriilor, la finalul acestui curs obtinandu-se diploma recunoscuta in Romania si Ue. Cursul de fapt este o legalizare a meseriei de Tatuator cosmetic, toate cosmeticienele care efectueaza aceste tatuaje in saloane fiind obligate prin lege sa urmeze acest curs de dermopigmentare si sa obtina certificatul de DERMOPIGMENTIST. Tatuajul cosmetic sau machiajul semipermanent de acum denumit Dermopigmentare este o metoda de dermografie, altfel spus de colorare cu  pigmenti organici pe care ii introducem in straturile superioare ale epidermei si care persista in piele o perioada de 2-4 ani, perioada in care se reinnoieste in mod natural pielea , dupa care se estompeaza nuanta din piele  si se elimina uniform tatuajul aproape definitiv.

Cursul cuprinde ca si programa:

Tehnica de Conturare a buzelor

Tehnica de umplere a buzelor.

Tatuajul sprancenelor

Tatuajul contur plin

Tatuajul fir cu fir

În cazul sprâncenelor avem 2 tipuri  de  machiaj sau tatuaj semipermanent:  pigmentare fir cu fir sau contur plin al sprancenei . Pentru un aspect mai natural este de preferat prima variantă. Firele de păr naturale nu sunt eliminate  iar pe lângă aceste fire se va realiza prin tatuaj alte fire care imita firul de spranceana, si va umple golul existent. Conturul plin din punct de vedere al tatuajului  este atunci când pentru a se obţine sprâncene tatuate se umple toată suprafaţa dorita .
Acest curs se va sustine in Oradea, Brasov, Ploiesti ,Targu Mures, Bucuresti , Timisoara, Arad, Satu Mare, Cluj , Iasi, Buzau , Pitesti.

VREAU CERTIFICAT DE COMPETENTE IN LIMBA

  • Tot ce trebuie sa faci este  sa bifezi pe contactul de scolarizare casuta  ” VREAU CERTIFICAT DE COMPETENTE  IN LIMBA ENGLEZA”
  • Estetika Profesional este ACREDITATA pentru a va oferi CERTIFICAT DE COMPETENTE  EUROPEAN IN LIMBA ENGLEZA

REDUCERILE DE CARE BENEFICIEZI LA CURSURI

 (Reducerile nu se pot cumula)

5% DACA VII CU UN PRIETEN

MODALITĂȚI DE PLATĂ ÎN RATE:
• RATA 1 (50% din prețul cursului) SE ACHITĂ LA ÎNSCRIERE
• RATA 2 (50% din prețul cursului) ȘI TAXA DE EXAMEN SE ACHITĂ PÂNĂ LA JUMĂTATEA PERIOADEI DE DESFĂȘURARE A CURSULUI

OFERTE ȘI PROMOȚII

ORADEA

PLOIEȘTI

TIMIȘOARA

BRAȘOV

TÂRGU MUREȘ

SATU MARE

Te-am convins?

INSCRIE-TE ACUM LA SCOALA ESTETIKA PROFESIONAL PENTRU A DEVENI UN BUN PROFESIONIST IN DOMENIU! VA ASTEAPTAM CU LECTORI PREGATITI INTERNATIONAL !
Centrele noastre din Oradea, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Targu Mures si in curand in Bucuresti, Pitesti, Beius, Stei, Lugoj, Satu Mare.