2017 a fost primul an în care am fost ” la noi acasă”, mai bine zis în sediul nostru din Oradea, unde am putut în sfârșit să dăm atenția cuvenită tuturor detaliilor care fac diferența. Am început acest an 2017, în care am aniversat 10 ani de existență, cu o echipă frumoasă.

O echipă pasionată, fiecare formator cu domeniul său, o echipă care a crescut în 2017, odată cu acreditarea unor noi cursuri, cum este cel de contabilitate, cel de resurse umane, sau cel de instructor fitness. Ne-am bucurat mult să avem noi colegi, din domenii variate de activitate, și bineințeles că cam învățat de la fiecare câte ceva, și noi nu doar cursanții :); Cum să fim atenți la bonuri fiscale…, sau cum sa avem o dietă potrivită ori cum se execută corect exerciții fizice.., importanța și responsabilitațile angajatorului, drepturile angajatului… acesta fiind unul din privilegiile unei echipe mari, de care profităm si noi un pic :).

Am încercat să fim activi, am încercat să organizăm evenimente pe domenii de nișa, cum sunt cursurile de „Microblading”, sau „Extensii de Gene”, care completează competențele cursurilor de calificare de „Cosmetician” sau „Make-up Artist”.

Am fost gazdele unor invitate care ne-au onorat cu prezenta și ne-au împărtășit din experienta lor, unele fiind campioane în domeniul lor de activitate.

În aceeași masură am avut bucuria ca o parte din cursantele noastre, ce au lucrat în diferite colțuri ale lumii, s-au intors acasă… cu o experiență profesională remarcabilă ( suntem mândre de voi!! )

O alta bucurie a anului 2017, una foarte emoționantă, a fost nașterea baiețelului Mădălinei – persoana alături de care am pornit la drum cu Estetika Ploiesti  ( felicitări Mădălina!! ).

Am școlarizat anul acesta, în cele 5 filiale ale școlii, aproximativ 2.000 de oameni, cărora avem credința ca le-am oferit mai mult decât o diplomă de calificare, le-am le-am oferit un nou drum în viața și în carieră și sperăm din tot sufletul să performeze pe drumul ales ( succes dragii noștri!!).

Activitatea noastră a fost mediatizată destul de intens, ceea ce ne induce ideea că…facem bine ceea ce facem…spre binele cursanților pe care-i instruim :)) Asta ne și motivează pe mai departe.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/premiera-cursuri-gratuite-pentru-somerii-ce-vor-sa-devina-instructori-de-fitness-817932

Ne bucurăm că sunteți atât de mulți cei care ne-ați ales pe noi, din rândul școlilor bune de formare profesinală,  pentru a vă începe canaliza spre o carieră și vă mulțumim. Fiți siguri că încercăm să dăruim și altora, din energia primită de la voi.

Am rămas consecvenți și misiunii pe care ne-am asumat-o anul trecut…aceea de a dărui și altora…

Încheiem acest an cu numeroase satisfacții umane și profesionale, cu perspective frumoase pentru anul care vine, cu împlinirea și mândria că am contribuit la formarea profesională și, de ce nu și umană, a unor oameni deosebiți.

Vă dorim numai bine, și ne vedem tot aici în anul 2018!

 

 

Loading...