Deoarece credem cu tărie că educația este cel mai important aspect în evoluția profesională a unei persoane, unul din obiectivele noastre în 2020 este investiția în educația noastră, a formatorilor noștri, a personalului școlii, astfel încât cei care ne trec pragul pentru a urma cursuri de formare profesională să beneficieze de cele mai bune cursuri și traininguri.

Cu multă mândrie vă menționăm că am fost plasați pe locul 1 de către “Lista firme” la secțiunea “Școli de formare profesională din Județul Bihor” și cu tot atâta responsabilitate promitem ca noi să fim cei care formează generațiile viitoare de meseriași și specialiști. Ne onorează si ne responsabilizează acest lucru iar eforturile noastre de investiții și performanțe vor fi îndreptate către voi, cursanții noștri!

De asemenea, trebuie să știți ca o parte din profitul firmei este alocată sponsorizării copiilor și activităților pentru copii, pentru ca noi credem că ei sunt cei care trebuie susținuți încă de la cele mai fragede vârste. În fiecare an alegem să sponsorizam diferite cauze, iar anul acesta Estetika Profesional a sponsorizat festivalul național “Datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou”, la care au participat peste 300 de copii din țară și ne bucurăm enorm că am putut să ajutam si noi!

Estetika Profesional alături de tot personalul său vă mulțumește pentru 2019, vă dorește un 2020 frumos, cu multe realizări!

LA MULTI ANI 2020!