Seminar Masaj cu Bete de Bambus

Durata: 1 zi
Pret: 200 Lei

O tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura.
Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.
Bamboo Massage este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal atat pentru femei cat si pentru barbati. Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, corpul va fi plin de vitalitate, spre deosebire de masajul de relaxare care are doar efect detensionant. Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de ferm, dar usor manipulabil, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului.
Scopurile principale ale masajului cu bambus sunt de a relaxa organismul avand efecte de stretching si calmare, reactivand metabolismul, dar mai ales pentru tratarea celulitei.
Masajul cu bambus este unul viguros cu caracteristici de reactivare, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului,creat special pentru fata si corp.
Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

CUM FUNCTIONEAZA BETELE DE BAMBUS

Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumita parte a corpului (talpi) sau facial. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Pentru masarea spatelui se utilizeaza un bat mare si doua medii, pentru picioare se folosesc doua bete mici, iar pentru fata doua bete foarte mici. Intre terapeut si client nu exista un contact direct, nefiind folosite mainele goale.
Masajul se realizeaza astfel: zona masata este unsa mai intai cu un ulei special. Tehnica aplicata la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a betelor de bambus prin miscari realizate din incheietura mainii. Terapeutul realizeaza si miscari de presiune care relaxeaza muschii si tonifica tesuturile pielii. Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.

FRECVENTA SI REZULTATELE BETELOR DE BAMBUS

O sedinta dureaza 30 minute (pe portiuni localizate) sau 50 de minute (tratament complet), in functie de preferinte si poate fi efectuata singura sau in cuplu.
Un tratament complet consta in aproximativ zece sedinte, insa efectele se vad chiar dupa primele vizite la salon. Sunt recomandate doua-trei sedinte pe saptamana, insa acest tip de masaj se poate efectua si zilnic, mai ales in cazul persoanelor care nu au talia bine conturata sau vor sa-si ridice fesierii. In cazul acestora insa, se recomanda sa faca in paralel si impachetari sau alte tratamente de remodelare corporala.

BENEFICII

• Netezirea si fermitatea pielii;
• Tonifiere si lifting coporal;
• Micsorarea circumferintei corporale (4-5 cm) si accelerarea disparitiei grasimilor;
• Diminuarea sau disparitia celulitei, in functie de gradul de celulita;
• Tratarea vergeturilor;
• Detoxifierea organismului;
• Drenaj limfatic;
• Intensificarea microcirculatiei;

CONTRAINDICATII

• femei insarcinate;
• mamici care alapteaza;
• boli de piele;
• varice;

CONDITII DE INSCRIERE

o Nu sunt limite de inscriere
o Nu exista limita de varsta superioara;
o Nu aveti nevoie de experienta inainte, acest curs asigura pregatirea de la nivelul 0;
o Cursurile se desfasora in limba romana.

CE AVETI INCLUS IN CURS

o Betele de bambus sunt oferite scoala in cadrul cursului