Consecventă misiunii de responsabilitate socială, pe care și-a asumat-o în decursul timpului, echipa managerială a SC Estetika Profesional SRL – Oradea, a lansat o provocare adresată tuturor prietenilor săi! Astfel, ne-am provocat  colaboratorii, să ne propună acele cazuri sociale deosebite, de familii cu nevoi speciale, pentru care sărbătorile ce se apropie riscau să rămână triste, datorită neajunsurilor materiale cu care se confruntă în mod cotidian.

În urma selectării din numeroasele cazuri sociale ce au fost aduse în atentia noastră, am decis să ne implicăm în ajutorarea unui număr de 4 familii, din Oradea, Nojorid și Leș, totalizând 10 adulți și 17 copii – din care 2 copii suferinzi de tetrapareză, cărora în cadrul unei acțiuni desfășurate la data de 13.12.2017 le-am oferit pachete în care au regăsit alimente de bază, atât de necesare în preajma sărbătorilor de iarnă, iar copii au fost fericiții destinatari ai unor cantități semnificative de dulciuri, rechizite și jucării.

Bucuria pe care am observat-o pe chipurile tuturor beneficiarilor campaniei noastre, ne-a motivat să transformăm această activitate de responsabilitate socială într-o constantă în anii ce vor urma și sperăm ca acțiunile noastre viitoare să fie sprijinite și de alți semeni cu suflet cald, sensibilizați de suferința reală a celor mai puțin norocoși.

Vă mulțumim pentru ajutorul acordat si profităm de această ocazie pentru a ura tuturor cursanților și colaboratorilor noștri Sărbători Fericite!

https://www.jurnalbihorean.ro/actualitate/2017/12/19/bucurie-in-prag-de-craciun.bihorean

 

Loading...