Estetika Profesional a inaugurat vineri, 7 octombrie 2016, în locaţia de pe strada Iuliu Maniu nr. 26A, cele două noi divizii ale companiei: Estetika Education şi Estetika Beauty Center & Clinic. Diana Andor, CEO al Estetika Profesional, a vorbit despre istoricul firmei, cât şi despre planurile de viitor.

„Compania are cinci centre de formare în ţară: Oradea, Timişoara, Braşov, Ploieşti, Târgu Mureş şi nişte filiale mai mici: Beiuş, Buzău şi Cluj. A fost înfiinţată în 2011 având ca misiune formarea profesională, impulsionarea cursanţilor de a încerca experienţe noi la cursuri interactive şi inedite ca şi programă. Cifra de afaceri a companiei a crescut de la 100.000 de lei – în 2011, ajungând în 2015 la 890.000 de lei”, a declarat Diana Andor.

Produse şi servicii

Estetika Profesional oferă cursuri de formare profesională: de calificare, de iniţiere, de absolvire şi de specializare. Compania a colaborat cu AJOFM Bihor, unde a cursat peste 250 de şomeri în: competenţe comune limbă germană, pizzar, ospătar, chelner, îngrijitor bătrâni, lucrător în alimentaţie publică.

„Beauty Center-ul pe care l-am creat în acest nou sediu este un centru de înfrumuseţare care îşi propune să înţeleagă importanţa simţului estetic şi nu îşi doreşte compromisuri în serviciile şi standardele pe care le oferă. Serviciile oferite în Beauty Center sunt: cosmetică, masaj, terapii corporale, terapii cosmetice, proceduri cosmetice şi estetice, hair styling, make-up, manichiură – pedichiură normală, manichiură – pedichiură spa, unghii tehnice”, ne-a informat Diana Andor.

Compania va avea şi o divizie de clinică pe care a dezvoltat-o în colaborare cu o clinică din Cluj Napoca. „Dorim să aducem pe piaţa orădeană servicii medicale integrate pentru piele precum, terapii cu radiofrecvenţă, infraroşu, tehnologii laser, IPL, tratamentul cicatricilor, vergeturilor, leziunilor vasculare, leziunilor pigmentare, reîntinerire, botox, acid hialuronic, mezoterapie şi terapii-vampir”, a explicat managerul Estetika Profesional

Panglica inaugurală a fost tăiată de Diana Andor, CEO Estetika Profesional, Anamaria Cighi, manager general şi Adrian Morar, director adjunct al AJOFM Bihor.

Divizii noi la Estetika Profesional

 

 

Loading...