Cu dispozitivele de microblading sau microlamelare se executa doar fire, iar rezultatul este mult mai fin decat cel obtinut cu aparatele normale de micropigmentare. Dispozitivele de microlamelare sunt alcatuite din mai multe ace dispuse sub forma unor lamele de diferite forme si dimensiuni. Alegerea acestora depinde de preferintele tehnicienilor si de necesitatile clientelor. Procedura se executa prin miscari manuale, fara a necesita o sursa de curent electric, iar rezultatele sunt foarte bune, si multumitoare atat pentru cliente cat si pentru tehnicieni.

Tehnicile de conturare a sprancenelor sunt tehnici unde dexteritatea, si talentul makeup-artistului face diferenta, deoarece ochii au adesea forme diferite, avem persoane cu ochi mai mici sau mai mari, cu pleoape mai lasate sau mai bine conturate, cu apropieri mai mici sau mai mari intre sprancene, In aceste cazuri Tehnicianul face diferenta si alege corectura necesara pentru a ajunge la o simetrie.Tehnicianul trebuie sa aiba si cunostinte in,make up pentru a putea stabili corecturile necesare.

La cursurile de Microblading se accepta persoane care au cunostine prealabile in make up sau cosmetica. Cursurile sunt structurate in asa fel incat cursantii sa isi insuseasca cunostintele intr-un mod atat teoretic cat si practic. In cadrul cursurilor de Microblading este obligatorie detinerea de catre cursanti a Kitului de lucru, Centrul de formare Estetika Profesional oferind in acest sens 2 variante de cursuri :

– Curs cu kitul inclus

– Curs fara kit inclus ( cursantul trebuie sa isi achizitioneze Kitul )

Trainerul centrului de formare Estetika Profesional care va sustine acest curs este Camelia Szekely,

Cursul se va sustine in Oradea, Arad, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, in functie de numarul de cursanti, de inscrierea prealabila, si de disponibilitatea formatorului.

Loading...