Multi cursanti ne-au adresat aceasta intrebare in momentul cand am spus ca demaram si un curs de COAFOR STILIST, Si m am gandit sa sa va explic diferentele in cateva cuvinte.
Una dintre diferentele “Legale” este diploma pe care o primiti la finalizarea cursului. La cursul Coafor se elibereaza un Certificat de Calificare “COAFOR” de nivel de calificare 3 in codul COR (Nomenclatorul Meseriilor ), la cursul Coafor Stilist se primeste la final un certificate de calificare “COAFOR STILIST” de nivelul 4 in codul COR (Nomenclatorul Meseriilor), bineinteles aceste certificate fiind eliberate de Ministerul Muncii si Invatamantului .

O alta diferenta este cea legata de durata, cursul de COAFOR dureaza 5 luni, iar cel cel Coafor Stilist dureaza 7 luni, aceasta durata fiind datorata programei care se studiaza la cele 2 cursuri. Bineinteles mai avem diferente la structura programei care este mult mai stufoasa in cazul cursului de COAFOR STILIST, datorita timpului mai lung formatorul putand sa aprofundeze mai multe tehnici si sa cresca complexitatea tehnicilor .

Deasemenea avem o diferenta la costuri, cursul de COAFOR STILIST avand un cost mai ridicat, justificat de durata mai lunga, de produsele incluse in curs. Etc.

Care curs sa il alegi ?

O intrebare la care doar tu poti sa raspunzi poate chiar prin alte intrebari.Uite aici ai cateva exemple care sa te ajute.

*Cat de multe cunostinte vreau sa am la finalizare cursului ?

*Cat de important este pentru mine si cat doresc sa investesc in aceste cursuri ?

*Care curs imi permit sa il fac?

*Unde vreau sa ma angajez cand finalizez cursul ?

Sper sa te ajute informatiile , succes mai departe!

Loading...